Kledingreglement - sv Haulerwijk

Sponsors

Kledingreglement

Kleding
Sv Haulerwijk hecht waarde aan een verzorgde uitstraling en vindt daarom dat de kleding doorlopend representatief en uniform moet zijn. 

Team- en wedstrijdkleding wordt centraal door sv Haulerwijk ingekocht. sv Haulerwijk stelt de kleding gedurende ieder seizoen aan spelers, trainers en leiders in bruikleen. De voorwaarden hiervoor staan beschreven in het kledingreglement.

Een verzorgde uitstraling mag niet gepaard gaan met onnodige kosten. sv Haulerwijk streeft daarom naar zorgvuldig gebruik van de kleding en heeft hiervoor een reglement opgesteld waarbij een beroep wordt gedaan op ieders eigen verantwoordelijkheid. Tijdens een seizoen is elke gebruiker verantwoordelijk voor zijn/haar kleding en dient hier netjes mee om te gaan. Om iedereen bewust te maken van zijn of haar verantwoordelijkheid met betrekking tot de kleding is een kledingcontract voor iedere gebruiker opgesteld. Het is bovendien een hulpmiddel voor leiders en trainers om zo hun spelers te wijzen op de gemaakte afspraken. 

Mochten er nog vragen, opmerkingen of aanvullingen zijn met betrekking tot dit reglement, dan kan dit door worden gegeven via algemenezaken@svhaulerwijk.nl.

(Extra) kleding kopen?
Dit kan in de sv Haulerwijk webshop. Onze webshop is opgesteld in samenwerking met Leffel Sportswear, JG van Blomstraat 6, in Drachten. In de webshop vindt u meer informatie over bestellen en betalen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!