Sponsors

Integratie prestatievoetbal SV Haulerwijk

18 maart 2018 20:00


Integratie prestatievoetbal sv Haulerwijk

De afgelopen periode zijn de evaluatiegesprekken gevoerd met de beide hoofdtrainers van de zaterdag- en de zondagselectie over het huidige seizoen. Daarbij is ook vooruitgekeken naar het volgende seizoen. Uitkomst van deze gesprekken is dat Reinder Jeensma, hoofdtrainer van de zondag-selectie, heeft aangegeven op zoek te willen naar een nieuwe uitdaging voor het seizoen 2018 / 2019 en dat het contract met Sjoerd van Klaarbergen van de zaterdagselectie met een seizoen is verlengd. 

In het gesprek met Sjoerd van Klaarbergen was de conclusie, dat zowel spelersgroep als trainer tevreden waren over de samenwerking en graag samen verder willen bouwen aan een mooie sportieve toekomst. Het bestuur is dan ook blij te kunnen melden dat het contract met Van Klaarbergen als hoofdtrainer van de zaterdag-selectie is verlengd voor het seizoen 2018 / 2019. 

In het gesprek met Reinder Jeensma kwam naar voren dat Jeensma zich prima thuis voelt binnen de vereniging en ook de spelersgroep en bestuur erg tevreden zijn over de samenwerking. Echter, de huidige krappe bezetting en onder andere vanwege het stoppen van enkele spelers voor het komende seizoen bieden onvoldoende sportief perspectief voor de toekomst. Dit heeft Jeensma doen besluiten voor het seizoen 2018 / 2019 op zoek te willen gaan naar een nieuwe uitdaging. 

Met het vertrek van Jeensma werd ook de vraag actueel hoe verder te gaan. Na enkele inventarisaties en verschillende gesprekken binnen de zondag-afdeling zijn spelers en bestuur tot de conclusie gekomen, dat het niet realistisch om voor het seizoen 2018 / 2019 een prestatie-elftal voor de zondag in te schrijven. In de extra ledenvergadering van 16 februari j.l. is het doorlopen proces met de leden van de vereniging doorgenomen en het besluit genomen de zondag-selectie te integreren in de zaterdag-selectie. Daarbij zal de vereniging alles in het werk te stellen om het 2e elftal voor de zondag te behouden. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!