Sportpark De Hichte gesloten!

20 maart 2020 13:00

Sportpark De Hichte gesloten!

Beste vrijwilligers, leden, ouders en/of verzorgers,

Vanuit de KNVB hebben de amateurverenigingen het dringend verzoek gekregen om hun deuren tot 6 april as. te sluiten. Dit betekent dat het niet is toegestaan om gebruik te maken van onze voetbalvelden.

Deze maatregel maakt het voor gemeente Oostellingwerf mogelijk om nu te starten met de zomeronderhoud van de (voetbal)velden. Om het vlot uit te kunnen voeren, dienen de netten hoog te hangen en onze velden vrij te zijn van obstakels.

We zien echter door rond slingerde doelen, dat heel veel kinderen blijkbaar toch samen op onze voetbalvelden komen spelen, terwijl dat niet de bedoeling is. We begrijpen dat het voor onze actieve voetbaliefhebbers heel moeilijk is, maar sv Haulerwijk wil toch de ouders/verzorgers dringend oproepen om de kinderen duidelijk te maken welke risico's ze nemen door niet thuis te blijven en samen te spelen op onze velden.

Hoe sneller we met elkaar het virus er onder krijgen, hoe eerder we met elkaar weer op de velden van De Hichte kunnen voetballen!

sv Haulerwijk